Favorieten!.
0577 492 257
voor info, tarieven of afspraak!
Bel:
Welkom!.
Het Bedrijf.
Auto Schade.
Caravan Schade.
Garantie!.
Contact & Route.
Van Rijn’s Auto Schadeherstel bedrijf
Garantie!
Van Rijn’s
Auto schadeherstel bedrijf

Kleine Kolonieweg 103
8075 PB  te Elspeet

Tel.: 0577 492 257
Mb.: 0653 478 876
Home!
Caravan schade?.
Kom langs!.

Meer dan 30 jaar ervaring met alle voorkomende merken!

Vakwerk in schade-herstel en speciale zorg voor uw auto en/of bedrijfswagen  

BOVAG en FOCWA gecertificeerd caravan en camper schade-herstel bedrijf

Aangesloten bij de FOCWA en gecertificeerd als  FOCWA Eurogarantbedrijf

Wij geven 4 jaar schriftelijke  Garantie!

Eigen afsluitbare parkeerplaats, dus veilige stalling voor uw voertuig!

Wij nemen de fabrieks garantie over op de herstelde delen!

Waarom u bij schade bij Van Rijn moet zijn:

Bij Van Rijn's schade- herstel weten wij hoe ver-velend een schade voor u kan zijn. Wij zorgen er-voor dat u schade snel weer hersteld wordt!  Kom  gerust langs voor advies!

Onderzoek
Schade? Kom langs!
De Koffie staat klaar!

De koffie staat klaar en helpen u graag verder met al uw vragen!

 

In 1989 is ons pand gebouwd met een compleet nieuwe inrichting, waaronder een Elpo spuit/droog cabine, een Auto-Robot opricht- bank, dubbele voor bewerkings unit, twee hefbruggen, centraal stof afzuig systeem en een klant-vriendelijke receptie. In 1997 heeft wederom een nieuwbouw c.q. verbouwing plaatsgevonden. De gerealiseerde werkplaats kreeg een opp. van 500 m2, met 4 voor-bewerkings plaatsen met afzuiging, 3 auto-hefbruggen, en door de hele werkplaats centrale stof-afzuiging. Tevens is er een nieuw kantoor gekomen zodat de receptie en kantoor nu afzonderlijke ruimtes zijn. De afsluitbare parkeerplaats is vergroot naar 700 m2 en is er een wasplaats aangemaakt. In 2003 heeft er wederom een uitbreiding plaatsgevonden van 550 m2, hierin zijn: 4 auto hef-bruggen, 1 aanhangwagen- caravan hefbrug, 1 zes-tons hefbrug voor bedrijfs-wagens geplaatst, een opslag ruimte voor onderdelen, 2 voorbewerkings plaatsen met afzuiging en op alle werk plekken centrale  stof afzuiging geregeld. Tevens beschikken wij over een 2e grote spuit-cabine voor bedrijfswagens!

De werkplaats heeft een totale oppervlakte van 1050 m2 en de afgesloten parkeer plaats is vergroot naar een totale oppervlakte van 1500 m2. Wij nodigen u graag uit om eens te komen kijken of als uw Auto schade heeft dat deze door ons word opgenomen zodat wij deze dan kunnen repareren. Kom gerust langs of maak een afspraak! >>>

 

Het Bedrijf
<<<.
<<<.

Het Bedrijf